UTSOLGT: INGa-julebord30/10/13

I år har INGa solgt rekordmange billetter til julebordet! Hele 170 billetter ble revet bort på litt over 30 minutter. Det var ville tilstander i G-bygget og de aller første i køen møtte opp nesten én time før billettsalget skulle starte. For å gjøre litt ekstra stas på våre medlemmer ga vi vekk INGa-kopp til de 20 første i køen. Vi syntes selvfølgelig det er utrolig at INGa-julebordet er så populært!

Og med et så vellykket billettsalg håper vi at vi ser så mange som mulig av dere på gratis SWING-kurs neste uke. Her varmer vi opp med litt dans, slik at dere er klar for å svinge dere rundt til live-musikk på julebordet.

Husk at det ikke er lov til å ha med glassflasker på julebordet! Billettene inkulderer som kjent inngang på HUSET senere samme kveld, og her er det ikke lov til å ha med medbrakt drikke.

IMG_7506IMG_7528IMG_7515IMG_7525IMG_7541IMG_7510IMG_7560

De som var så uheldig å ikke få noen billetter til årets happening, kan nå skrive seg opp på venteliste, eller snike seg med på julebordet til noen av de andre linjeforeningene på HIG. Hvis du vil melde deg opp på INGa’s venteliste kan du enten sende en mail til inga@hig.no eller sandra.jensen@hig.no

Vi gleder oss masse til neste lørdag!