Masterstudier26/03/14

Vurderer du som ingeniørstudent å fortsette med master når du er ferdig på HIG? Eller er du nysgjerrig på hva Universitetet i Stavanger kan tilby? I kveld er det presentasjon med INDØKS i auditorium C007 kl 19:00. Påmelding på http://inga-hig.no/pamelding 

INDØKS er linjeforeningen for industriell økonomi ved universitetet i Stavanger (UiS). Foreningen samler sine medlemmer sosialt og knytter bånd mellom næringslivet og studentene ved UiS. INDØKS arrangerer bedriftspresentasjoner og -besøk, karrieredag, utflukter og andre sosiale arrangement på UiS.

UiS har rundt 9000 studenter og 1250 ansatte, med stort universitetsområde like utenfor Stavanger sentrum. Stavanger-regionen er Norges tredje største by-region med over 300 000 innbyggere, et rikt næringsliv og spennende kultur- og fritidstilbud. Stavanger blir av mange regnet som Norges oljehovedstad, hvor flere store internasjonale bedrifter har kontor. Stavanger er derfor en internasjonal by, med store relasjoner til olje og oljeindustrien.

indøks

Presentasjonen er åpen for alle INGa-studenter.

Det serveres selvfølgelig pizza til alle deltakere. Vel møtt!