Ledige stillinger i Eidsiva17/10/14

Eidsiva er Innlandets regionale energiselskap, eid av 26 kommuner og de to fylkeskommunene i Hedmark og Oppland. Eidsiva utvikler fornybar energi fra regionens ressurser innen vannkraft, biomasse og avfall, og vindkraft. Nå er det stillinger ledig som Prosjektingeniør og som Fagansvarlig for Geomatikk og Landmåling.

Prosjektingeniør:

Seksjon prosjekt har ca 60 medarbeidere. Oppdragene i seksjonen består primært i prosjektering og prosjektgjennomføring av distribusjons- og regionalnett oppdrag og bredbåndsutbygging primær for Eidsiva Nett As, men også for eksterne kunder innen enkelte fagområder. I Eidsiva Anlegg AS, Seksjon Prosjekt, er det ledig to stillinger som Prosjektingeniør med for tiden oppmøtested i Hamar og en i Trysil. Stillingene inngår i Prosjektavdeling Midt som i denne sammenheng dekker prosjekter i distribusjonsnettet for Eidsiva Nett AS for kommunene Hamar, Løten og Ringsaker, samt Trysil og Engerdal.

Søk på stillingen HER.

eidsiva

Fagansvarlig for Geomatikk og Landmåling:

Seksjon Prosjekt i Eidsiva Anlegg består av 7 prosjektavdelinger med ca 60 medarbeidere som primært utfører planlegging og prosjektledelse av prosjekter knyttet til strømforsyning. I løpet av de neste 12 månedene skal Eidsiva Anlegg bygge opp et fagmiljø for å utføre landmåling og utstikking og for å etablere dokumentasjon for interne og eksterne oppdrag.

Eidsiva kan tilby deg:

  • Utfordrende stilling i et solid og spennende konsern
  • Konkurransedyktige betingelse og velferdsordninger
  • Inkluderende arbeidsmiljø med muligheter for faglig og personlig utvikling

Søk på stillingen HER.