Jobb i Norconsult?13/10/14

Er du nyutdannet eller har arbeidet noen år i bransjen, og er på jakt etter et spennende fagmiljø hvor du får fulle muligheter til å bruke all din kompetanse og personlige egenskaper? Da er Norconsult  stedet for deg.

Norconsult kan tilby spennende karrieremuligheter med konkurransedyktige betingelser, herunder attraktive personalgoder. Hos oss vil du samarbeide med kunnskapsrike kolleger og anerkjente norske fagmiljøer. Du vil oppleve kontinuerlig læring og utvikling i et uformelt og positivt arbeidsmiljø, der alle bidrar til et felles mål.

karriar2-800x225

Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene. Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Ledige stillinger i Norconsult finnes HER.